Onze winkel bevindt zich in het historische stadscentrum van Oldenzaal. In onze showroom presenteren wij de nieuwste trends en de mooiste monturen uit diverse merkencollecties. Onze ervaren opticiens staan hier graag voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Niet alleen over welk montuur bij uw gezicht past, maar juist ook over wat de beste oplossing is voor uw kijkprobleem. Loop gerust even binnen of maak een afspraak. Onze deuren staan 6 dagen per week voor u open!

 

Historie & Team

Al sinds 1980 is Ben Moekotte het gezicht van onze winkel. Het pand van het toenmalige 'Ben Moekotte Brillen & Lenzen' bevond zich destijds aan de Oostwal In Oldenzaal. In de loop der jaren is de winkel 2 keer verhuisd en is het team verder uitgebreid met Margo, Simone, Esther en Bram. Na een flinke restyling van zowel huisstijl als winkel is 'Ben Moekotte Brillen & Lenzen' in 2010 verder gegaan onder de naam Moekotte Eyecare.

Sfeerimpressie

In onze winkel heeft u alle ruimte om rustig onze collectie te bekijken en te passen. Onder het genot van een kopje koffie of thee geven wij u graag advies over wat voor u de mogelijkheden zijn. Graag tot ziens in onze showroom!