Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom bieden wij een ruime keuze aan monturen. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over welk montuur het beste bij u past. Hierbij kijken we naar de vorm van uw gezicht, uw kledingstijl, huidskleur, haarkleur en de kleur van uw ogen. Alle monturen uit onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit, zowel qua materiaal als draagcomfort. Heeft u een favoriet merk of model? Kom naar onze winkel om het te passen!

Monturen voor iedereen

De volgende merken vindt u o.a. in onze winkel: Ray Ban, J.F. Rey, Woow, Modo, Orgreen, Mykita, Silhouette, Komono, Joshi Jasawa, Funk, Dutz, Koali en Bloomdale. Heeft u specifieke vragen? Dan helpen wij u graag!

Monturen voor kinderen

Spelende kinderen zijn continu in beweging en willen daarbij niet gehinderd worden door hun bril. Daarom is het van groot belang dat het montuur tegen een stootje kan en goed blijft zitten. Alle kinderbrillen in onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk moet het montuur er ook leuk uit zien. Een felle kleur of een apart design; wij hebben het allemaal.
In onze winkel hebben wij o.a. de volgende merken: BBIG, Ray Ban, Johan von Goisern, Tartine et Chocolat, Dutz en J.F.Rey.

Onderhoud en service

Een mooie bril verdient goed onderhoud. Voorkom plotselinge temperatuurwisselingen, aanraking met agressieve stoffen en leg uw bril nooit met de bolle kant op een harde ondergrond. Wij adviseren onze klanten altijd om iedere twee jaar even bij ons langs te komen. We bekijken dan of uw bril nog voldoet aan de kwaliteitseisen en kunnen indien nodig uw montuur afstellen of repareren. Meestal is het klaar terwijl u wacht!